Jobba hos oss

Din karriär börjar här

På Dala Metallpartier strävar vi efter att skapa en trivsam arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig inspirerade och motiverade varje dag. Vi är stolta över vår företagskultur som värdesätter samarbete, innovation och tillväxt. Vårt team arbetar med att tillverka, sälja och montera högkvalitativa aluminiumpartier såsom dörrar, fönster och fasadpartier.

Ett team hos Dalametall har produktionsmöte

Välkommen med din spontanansökan till någon av följande områden

Försäljning och projektering:

I tidiga skeden är du som säljare lyhörd för kundernas önskemål. Du känner stolthet för våra grundvärden inom kvalitet, hållbarhet och lönsamhet. Vi och våra produkter uppskattas för hög kvalitet, vårt engagemang och vår lösningsorientering.

Inom projektering och beredning läggs grunden för att projektet ska kunna genomföras både lönsamt och effektivt.

Produktion:

I våra produktionslokaler i Borlänge tillverkar vi aluminiumpartier med precision och kvalitet. Om du är noggrann, tekniskt intresserad, gillar att arbeta praktiskt och vill bidra till att skapa produkter som gör skillnad, är vårt produktionsteam ett utmärkt val.

Montering:

Våra monteringsteam reser runt för att installera våra produkter hos kunder. Denna roll passar dig som är händig, flexibel och trivs med att arbeta på nya platser varje vecka. Inom montering samarbetar vi främst med underentreprenörer. Om du driver ett företag med lämplig bakgrund inom montage, plåt eller styr & regler, eller önskar starta ett liknande företag, är du välkommen att kontakta oss.

Projektledning:

I våra större projekt, när kunderna efterfrågar en totallösning, behöver vi en sammanhållande länk som driver projektet med fokus på kvalitet, tidsramar och omfattning. För att passa i denna roll bör du ha flerårig erfarenhet av byggstyrning, avtalskunskap inom AB och ABT, samt erfarenhet av att driva och följa upp underentreprenörer. Ett genuint ekonomiskt intresse är också viktigt. Du blir vår representant på fältet och leder projekt från start till mål. Resor förekommer.

Varför jobba hos oss?

  • Ambitiösa team som vill utvecklas och bli lite bättre varje dag.
  • Hjälpsamma och kompetenta kollegor.
  • En trivsam arbetsmiljö.
  • Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
  • Marknadsmässiga löner och förmåner.

Ansök här

Skicka ditt CV och personliga brev till oss
Kvinna jobbar med administration på sin dator
dalametall logotyp
LinkedIn