Dörrar

Närbild på dörr

SAPA Dörr 2086

Standard

2086 tillhör vår nya generation byggsystem SAPA Thermo 86 utvecklad med tydlig fokus på energi och prestanda. Dörren har lågt U-värde grundar sig på en beprövad och stabil konstruktion med 86 mm djupa profiler. Dessa är grundisolerade med 42 mm glasfiberarmerade polyamidlister. För optimal energiprestanda används Dörr 2086 SX med isolerstavar SAPA Thermo N9 i profilerna.

Läs mer
Karm av en dörr

SAPA Dörr 2086

E-karm

Passersystem med porttelefon, kamera, lås, armbågskontakt och kopplingsdon är vanliga komponenter i moderna entréer. SAPA E-karm är en smart dörrkarm som lätt kan komplettera våra dörrar för att underlätta kabeldragning, montage och service av elektronik på ett säkert och estetiskt sätt. Serviceluckan skruvas fast genom dold infästning vilket ger ett rent intryck och försvårar åverkan.

Läs mer
Närbild på dörr

SAPA Dörr 2060

Standard

SAPA Dörr 2060 är vår starkaste dörr som vi rekommenderar till byggnader med hög persontrafik som arenor, skolor, köpcentra, stationer, m.m. Systemet är uppbyggt på oisolerade aluminiumprofiler med profildjup på 60 mm. Systemet har utbytbara anslag och yttre glasningslist är integrerad i profilen för asymmetriskt placerat glas.

Läs mer
<

Kontakta oss

Gärna för tips och råd eller om vårt serviceavtal, regelbundet underhåll av dörrar och aluminium partier ger på sikt en snygg och säker funktion.

dalametall logotyp
Facebook Instagram